Kontakt

Conductive Education Program Copenhagen

Andrea Udvardy Sabroe

 

Jeg tog min afsluttende eksamen fra Petö Instituttet i Budapest i 1998. Umiddelbart herefter fik jeg arbejde på National Institute of Conductive Education i Birmingham i England. Et år senere tog jeg til USA, hvor jeg var med til at grundlægge en privat CP skole i Georgia. Herefter fik jeg arbejde i New Zealand på Conductive Center Wellington, hvor jeg fungerede som daglig leder i skoleafdelingen, samt sparringspartner for børnehaveafdelingen.

Jeg kom til Danmark i 2002. Jeg tilbragte et par år med forskellige projekter for børn med CP, på forskellige specialskoler, rundt omkring i Danmark. Herefter indså jeg, at jeg skulle være selvstændig for at udleve mine drømme og ønsker vedr. Petö/konduktiv pædagogik i Danmark. Jeg oprettede Conductive Education Program Copenhagen i 2005 og har arbejdet passioneret for udbredelsen og anerkendelsen af Petö/konduktiv pædagogik i Danmark lige siden. Jeg begyndte at afholde kurser overalt i Danmark, bl.a. Bornholm, Holstebro, Hørsholm og København. Kurserne var populære og succesfulde. Børnene trænede hårdt samtidig med at de havde det sjovt. Børnene udviklede sig enormt og forældrene lærte nye måder at hjælpe deres børn på.

I 2011 åbnede jeg mit Petö Center i Farum. Her er optimale forhold for Petötræningen og det har åbnet mulighed for at tilbyde flere forskellige træningsforløb. 3 ugers intensiv forælder/barn kurser, individuelle træningsforløb, hjemmetræningsforløb, genoptræningsforløb for børn og voksne. Centret i Farum åbner også muligheden for at tilføje udendørsaktiviteter til træningsprogrammerne. En praktisk fordel er desuden at det er centralt beliggende og med nem adgang fra de store trafikårer. Det gør det især attraktivt for København og københavnsområdet, samt for Københavns omegnskommuner på både vestegnen og i Nordsjælland.

Udover aktiviteterne i Farum, så rejser jeg to gange årligt til Færøerne, hvor jeg afholder intensivkurser for handicappede børn. Igennem de sidste 9 år har mere end 200 børn været på kursus og det er en kæmpe succes. Mange af børnene kommer igen og igen for at lære mere og udvikle sig yderligere.

I Farum vender børnene også jævnligt tilbage og det er en glæde at så mange har taget Petö til sig og at se så mange børn i rivende udvikling.

Jeg har opbygget en god kontakt og forbindelse med skoler og specialbørnehaver og viser gerne hvordan børnene træner i Petö Centret. Fysioterapeuter, lærere og pædagoger er derfor altid velkomne til at komme på besøg, når børnene er på kursus eller følger træningen i form af et individuelt program.

Jeg hjælper mange familier og børn i hele Danmark og ønsker at hjælpe så mange som muligt. Jeg har derfor også ansat uddannede og erfarne konduktorer til at hjælpe mig, så træningsprogrammerne kan køre gnidningsfrit hele året rundt. I Farum og rundt omkring i Danmark.

Hvis du vil gerne besøge klinikken for at se hvordan jeg arbejder med børnene eller har spørgsmål om konduktiv pædagogik så send en email eller kontakt mig på telefon.

Telefon

Mobil: +45 61 69 00 58

Adresse

Gammelgårdsvej 31
3520 Farum